MasterClass Hippisch Ondernemen

7 september 2024 van 09.30 u tot 15.30 u

Locatie: Dreumel

 

Nieuw in 2024...de MasterClass Hippisch Ondernemen!

Tijdens deze interactieve dag gaan we aan de slag met een aantal zaken welke voor iedere ondernemer heel waardevol zullen zijn, er komen namelijk meerdere sprekers die over hun eigen expertise zullen vertellen.

Stephanie Groot komt een lezing verzorgen over het bijhouden van een goede administratie. We gaan specifiek in op de administratieve verplichtingen voor iedere hippische ondernemer, toelichting geven over de OVOB en ook wat als je hier niet (meer) aan voldoet. De nieuwe BTW regels per 2025, en tips mbt aftrekposten aangifte inkomstenbelasting. 

Sabine Timman verzorgt een workshop Content maken voor sociale media. Ze is een absolute kei wat betreft de zichtbaarheid van hippische ondernemers, of je nu online of offline gezien wilt worden. Strategisch je doelen bereiken door het inzetten van content, daar draait het in deze workshop om! Benieuwd naar hoe jij social media voor je kan gebruiken? Sabine vertelt het je allemaal tijdens deze workshop.

Stephanie Koppelaar komt deze dag goede zakelijke foto's van je nemen, zodat je na deze dag met deze foto's mooie content kan creeeren voor op sociale media en natuurlijk voor op je website. Met de juiste tips sta jij zelfverzekerd voor de camera. Je ontvangt 3 foto's in totaal. (afnemen van meerdere is uiteraard mogelijk tegen extra kosten)

Lisa van Gils komt een workshop geven over het maken van reels. Want deze reels bieden jou als hippisch ondernemer een krachtig middel om je te onderscheiden op sociale media, je merk te promoten en een sterke band op te bouwen met je publiek. Met simpele technieken en creativiteit kun jij gemakkelijk opvallende video's maken die de aandacht trekken en engagement genereren, waardoor je instaat bent om je boodschap effectief over te laten komen.

Kelly Feller zal als laatste spreker deze dag een lezing verzorgen over het belang van een goede website en een sterk logo. Door haar ervaring als grafisch designer kan ze je vertellen wat er komt kijken bij het ontwerp of aanpassen van je logo en waaruit een goede website bestaat. Een goede website zorgt ervoor dat je als ondernemer serieus en professioneel overkomt bij een potentiele nieuwe klant.

Uiteraard zal ook Rosanne haar visie op ondernemen in de hippische sector met jullie delen, met ruim 18 jaar ervaring als ondernemer weet ze de valkuilen en zal iedereen aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis gaan!

Koffie, thee en fris en diverse versnaperingen alsmede een lunch zijn inbegrepen.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten voor deze dag zijn €159,95 incl btw.

 

 

Inschrijfformulier MasterClass Hippisch Ondernemen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Adres, Postcode en Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Dieetwensen?
Opmerkingen