MasterClass Sportmassage

25 februari 2024  Locatie: Paard in Vorm te Augustinusga (Friesland)

09.30 u tot ongeveer 15.30 u.

 

In samenwerking met Paard in Vorm organiseert Rosanne de MasterClass Sportmassage voor paarden.  Tijdens deze interactieve dag gaan we alle ins & outs doornemen die je tegenkomt in het werk van een paarden sportmasseur. Zodat ook jij meer resultaat uit een behandeling kan halen.

Naast de diverse massage technieken gaan we het ook hebben over het managen van je eigen bedrijf. Dus we gaan van het losmaken van een schouder naar een marketingplan!
Naast Rosanne Tijssen is er een extra docent aanwezig namelijk Sandra Spijkerman, zij is humaan en paarden therapeut en heeft ruime ervaring. Naast een kleine groep waarin we deze dag gaan beleven is er doordat we werken met 2 docenten voor iedereen de ruimte om te leren. Om deze dag interactief te houden is er uiteraard de ruimte om eigen casussen te bespreken of aan te geven waar jij nou juist meer begeleiding kan gebruiken als sportmasseur voor paarden.

Bij aanvang ontvang je een beknopte reader zodat je een mooi naslagwerk hebt.

Koffie, thee en fris en diverse versnaperingen alsmede een lunch zijn inbegrepen.

Deze MasterClass is alleen toegankelijk voor gecertificeerden en of gediplomeerden paarden (massage) therapeuten. (oa:Paarden- sportmasseurs, fysiotherapeuten, osteopaten, craniosacraal, fascia therapeuten etc.)

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten zijn €127,95 incl BTW

Op zaterdag 24 februari is er op dezelfde locatie de MasterClass Cupping, als je aan beide mee wilt doen ontvang je €25 korting.

 

 

Inschrijfformulier MasterClass Sportmassage 25-02-2024

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Adres, Postcode en Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Behaalde diploma's/certificaten (hippische achtergrond) *
Dieetwensen?
Opmerkingen