VeulenTeam

 

Iedereen die fokt heeft er weleens mee te maken; veulentjes met afwijkende beenstanden.

Heeft u een veulen met een afwijkende beenstand en wilt u informeren of de tape methode ontwikkeld door Rosanne misschien wel hulp kan bieden?

Stuur een email naar info@equi-massage.nl geef in de mail aan: leeftijd veulen, ras, locatie en zorg voor minimaal 2 duidelijke foto's waarop de beenstand zichtbaar is. Rosanne neemt binnen 24 u contact met u op via de mail om te overleggen wat er mogelijk is!

Sinds 2016 is Rosanne bezig met het tapen van veulens om de beenstanden te verbeteren. Wereldwijd zijn er diverse therapeuten die tape applicaties gebruiken om o.a beenstanden te verbeteren. Rosanne heeft voordat zij begon alle onderzoeken en gegevens hierover verzameld en een eigen methode ontwikkeld om beenstanden dmv tape te corrigeren. Deze methode wordt vanaf 2016 in de praktijk ingezet en bleek na 2 orientatie jaren erg succesvol!

Om zoveel mogelijk veulens dmv deze succesvolle methode te kunnen behandelen is Rosanne gestart met het opleiden van collega therapeuten, zodat we met een grotere groep professionals deze methode beheersen. Inmiddels bestaat het VeulenTeam uit bijna 20 paarden therapeuten welke alle de methode geleerd hebben tijdens een intensieve MasterClass bij EquiMassage.

Afwijkende beenstanden: zowel de angulaire als de flexurale beenstanden zijn te behandelen in een tape traject.

 

 

Artikel uit de Hoefslag 2022 over de tape methode van Rosanne