MasterClass Taping Advanced

 

 

 

Naast de MasterClass Taping Basis en Taping Pro is er nu de MasterClass Taping Advanced.  Deze is speciaal bedoeld voor paarden therapeuten/masseurs welke al ervaring hebben in het tapen.

zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2024

Locatie: Manege Groenewoude te Woudenberg (Ekris 38 te Woudenberg)

Zaterdag: 09.30 u tot 18.00 u en Zondag : 09.00 u tot 16.00 u.

 

In samenwerking met Vetkin Tape organiseert Rosanne de MasterClass Taping Advanced.

Tijdens deze 2 interactieve dagen gaan we verder in op het toepassen van taping bij paarden. We gaan gezamenlijk diverse casussen bespreken en live uit proberen. Daarnaast behandelen we o.a de volgende onderwerpen: Tape toepassingen tijdens revalidatie,  diverse spier en gewricht toepassingen, tapen in training, beinvloeden van spiertonus en fascia, corrigeren beenstand veulens, proprioceptie toepassingen en nog veel meer. Ook gaan we gezamenlijk bespreken welke toepassingen jullie zelf willen oefenen en of uit proberen zodat deze cursus echt op de individu is toegespitst!

Naast Rosanne Tijssen is er een extra docent aanwezig namelijk Sandra Spijkerman, zij is humaan en paarden therapeut en heeft ontzettend veel ervaring met het tapen. Naast een kleine groep waarin we deze 2 intensieve dagen gaan beleven is er doordat we werken met 2 docenten voor iedereen de ruimte om te leren.

Bij aanvang ontvang je de reader zodat je een mooi naslagwerk hebt. De 2 daagse MasterClass Taping Advanced is all inclusive, je verblijft 2 dagen in Woudenberg. Koffie, thee en fris en diverse versnaperingen zijn inbegrepen. Op dag 1 is er een lunch en diner en op dag 2 een ontbijt en lunch gezamenlijk. Ook is er een slaapplaats voor je in de gezellige B&B boven het leslokaal.Er is een grote slaapkamer met stapelbedden en voldoende privacy. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een woonkamertje met tv en keuken gedeelte. Mocht je liever thuis overnachten dan is dat uiteraard ook mogelijk. (je ontvangt dan een korting)

Deze 2 daagse is alleen toegankelijk voor gecertificeerden en of gediplomeerden paarden (massage) therapeuten MET certificaat/diploma taping basis en of aantoonbare ervaring hierin. 

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. En is er de mogelijkheid om diverse Tape materialen met een leuke korting direct aan te schaffen!

Kosten: €330,- excl BTW (incl €399,30) Bij overnachten thuis volgt er €20 korting.

 

 

 

Inschrijfformulier MasterClass Taping Advanced

 

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
Adres, Postcode en Woonplaats *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Behaalde diploma's/certificaten (hippische achtergrond) *
Dieetwensen?
Opmerkingen