MasterClasses


S peciaal voor gediplomeerden sportmasseurs voor paarden organiseert Rosanne enkele keren per jaar MasterClasses.

MasterClass Taping Pro!


VOL!

zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023

Locatie: Manege Groenewoude te Woudenberg

Zaterdag 21 januari: 09.30 u tot 17.30 u en Zondag 22 januari: 08.30 u tot 16.30 u.

In samenwerking met Vetkin Tape organiseert Rosanne voor de 4e keer inmiddels de 2 daagse Taping Pro. Tijdens deze 2 interactieve dagen ga je alles leren op het gebied van taping. Zoals: spier applicaties, stabiliseren van gewrichten, lymfe tape, litteken tape en meer....natuurlijk komt tijdens deze MasterClass ook het tapen van veulens met een afwijkende beenstand uitgebreid aan bod.

Naast Rosanne Tijssen is er een extra docent aanwezig namelijk Sandra Spijkerman, zij is humaan en paarden therapeut en heeft ontzettend veel ervaring met het tapen. Naast een kleine groep waarin we deze 2 intensieve dagen gaan beleven is er doordat we werken met 2 docenten voor iedereen de ruimte om te leren.

Bij aanvang ontvang je de uitgebreide reader zodat je een mooi naslagwerk hebt.De 2 daagse MasterClass Taping Pro is all inclusive, je verblijft 2 dagen in Woudenberg. Koffie, thee en fris en diverse versnaperingen zijn inbegrepen. Op dag 1 is er een lunch en diner en op dag 2 een ontbijt en lunch gezamenlijk. Ook is er een slaapplaats voor je in de gezellige B&B boven het leslokaal. Mocht je liever thuis overnachten dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Deze 2 daagse is alleen toegankelijk voor gecertificeerden en of gediplomeerden paarden (massage) therapeuten.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten: €330,- excl BTW (incl €399,30) Bij overnachten thuis volgt er €25 korting.


VOL!