Nieuws en (social) Media


Nieuwe collega!

Even voorstellen!

Mijn naam is Viviën Kribbe, ik ben 39, getrouwd en heb een zoon van 8 en een dochter van 5 jaar. Ik woon in het Westland (tussen Delft en Den Haag). Ik rijd al paard vanaf mijn 7e, rijd aangespannen vanaf mijn 10e. In 2008 en 2016 was ik KNHS Kampioen Samengesteld Mennen Enkelspan. Ik heb op dit moment 2 D-pony’s waar ik wedstrijden mee rijd, recreatief 2-span mee rijd en onder het zadel fijne (strand) ritjes maak. Sinds 2008 ben ik werkzaam als instructrice Mennen, hiervoor ben ik ORUN gediplomeerd (niveau 4).

Het functioneren van het paardenlichaam en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze paarden en pony’s tijdens het recreatief en/of wedstrijdgericht gebruik heeft me altijd gefascineerd. Omdat ik tijdens het lesgeven soms niet de vinger op de juiste plaats kon leggen als het niet wilde lukken met een paard of pony ben ik de opleiding tot Sportmasseur voor paarden gestart bij de Bascule olv Joke Schotel en Gisella Bartels. Mijn diploma heb ik gehaald in 2016.

Aanvullend heb ik o.a. de Equine Chain Taping cursus gevolgd bij Andrea Schachinger, wat weer een mooie ondersteuning en aanvulling op de massage kan zijn. Daarnaast heb ik ook een cursus Shiatsu (drukpuntmassage) gevolgd voor paarden. Verder ga ik veel en graag naar bijscholingen op allerlei gebied. Van bijvoorbeeld biomechanica tot dressuur van Rien van der Schaft.

Met heel veel passie en plezier behandel ik paarden, waarbij ik het belangrijk vind om ook te overleggen over het verdere management van het paard en zo de juiste (trainings) tips te kunnen geven om maximaal profijt te hebben van de sportmassage behandeling. Ik kijk ook goed naar het lichaamsgebruik van het paard en samen met de eigenaar proberen we dit dmv trainingen en massage te optimaliseren. Belangrijkste blijft: Werken met een blij paard! Hier hoop ik mijn steentje aan te kunnen bijdragen…

Rosanne volgde ik al een tijdje met veel bewondering via social media en toen zij een oproepje deed voor een samenwerking heb ik direct gereageerd. Rosanne heeft zoveel jaren praktijkervaring in paardensportmassage dat ik nog veel van haar kan leren! We zijn nu enkele keren samen op pad geweest en het klikt heel goed. Fijn is dat ik zelfstandig kan werken, maar bij twijfel altijd bij Rosanne terecht kan voor advies.


22-10-201503-09-2015


10-06-2015

  http://www.dressuurstalvanbaalen.nl/NL/index.php/archief/nieuws/P24/paardenmasseuse-rosanne-tijssen-van-zelst-vertelt/